מה ההבדל בין מלח שולחן למלח גס (מלח לבישול)

מה ההבדל בין מלח שולחן למלח גס (מלח לבישול)
4.5 (90%) 2 הצבעות

ההבדלים בין מלח רץ למלח בישול (באנגלית : ״מלח כשר״)

למען האמת, לא הרבה. המרכיב העיקרי בשניהם, באופן לא מפתיע, הוא נתרן כלורי.

עם זאת, מלח "רגיל" או "שולחן" מלח מכיל בדרך כלל רכיבים מונעי הדבקה, כמו סידן  או נתרן , ויוד . מלח כשר, או מלח בישול, בדרך כלל אינו מכיל את הדברים האלה, אם כי לפעמים כמה יצרנים בכל זאת מתעקשים לשים חומרים מונעי הדבקה גם במלח גס, אבל זה נדיר וגם כאשר שהם עושים זאת , זה בדרך כלל במינון הרבה פחות מאשר במלח שולחן.

ההבדל הבולט ביותר בין מלח כשר למלח רגיל הוא רק גודל גרגר. אם אתם מסתכלים על מלח שולחן מתחת למיקרוסקופ, תיראו כי מלח שולחן הוא טחון כך שרבים מגבישי מלח נראים כמו קוביות קטנות. מלח כשר, לעומת זאת, הוא בעל גרגר גדול יותר  ומעובד פחות, ולכן שומר על מבנה גבישי אקראי יותר שלו.

אתם הראשונים להגיב

השאירו תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*