במובנים רבים, טוסטר אובן הוא פשוט גרסה קטנה יותר של תנור רגיל. שניהם עובדים בדרכים דומות, אבל טוסטר אובן חוסך מקום מכיוון שניתן להניח אותו על השיש או להחביא אותו בארון או בשידה כאשר אינו בשימוש.
אנשים רבים מאמינים שתנורי טוסטר דברים מתבשלים מהר יותר מכיוון שהם קטנים יותר, אבל זה לא המקרה. תנורים רגילים מבודדים טוב יותר, כך שהם מגיעים לטמפרטורה מהר יותר ומחזיקים את החום טוב יותר. לכן, למרות הגודל הקטן יותר של טוסטר אובן, זמני הבישול שלך לא ישתנו.
טוסטר אובן, לעומת זאת, חוסך באנרגיה. התנור הקטן יותר משתמש בפחות ממחצית מכמות האנרגיה כמו תנור בגודל מלא, מה שהופך אותו לבחירה הירוקה יותר. טוסטר אובן יכול להכיל בערך חצי תבנית של עוגיות, מאפינס, סקונס ופינוקים אחרים. אם אתה מבשל לארוחת ערב משפחתית גדולה או חג, לעומת זאת, תנור בגודל מלא יכול להכיל תרנגול הודו ומגש אחד או שניים של תוספות בכל פעם, בעוד שטוסטר אובן לא יכול.
עבור מטבחים עמוסים, השקעה בשניהם עשויה להיות התשובה האידיאלית, שכן ניתן להוציא את הטוסטר אובן כדי להשלים את התנור בגודל מלא בעת הצורך.
התקנה
טוסטר אובן דורשים התקנה מינימליץ. אתה פשוט פורק אותם, מניח אותם על השיש ומחבר אותם לחשמל. אתה יכול גם להעביר אותם ממקום אחד לאחר כשהמטבח שלך נהיה צפוף.
תנורים בגודל מלא זקוקים להתקנה מקצועית, במיוחד אם הם משתמשים בגז או פרופאן כדלק או אם אתה מתקין תנור קיר. תנורים חשמלי אלו המוגדרים במיוחד בין ארונות (בילד-אין), דורשים בדרך כלל התקנה מקצועית על מנת שיהיו מחוברים כראוי ומאווררים. תנורי קיר בארונות בנו במיוחד כדי לחזק אותם, ואלה צריכים לדרוש שינוי באתר כדי לקבל את ההתאמה הטובה ביותר לתנור. קל יותר להתקין טווחים ולרוב מחליקים בקלות למקומם.