איך חותכים אננס (עם תמונות)

איך חותכים אננס (עם תמונות)
5 (100%) 1 הצבעות

איך לחתוך אננס ב4 שלבים

החלקים הטובים ביותר והמתוקים ביותר של  אננס הם על שרחוק מהליבה של הפרי, ולכן חשוב מאוד לחתוך אותו בצורה נכונה.

בתמצית : ראשית, חייבים לשטוף את אננס מלכלוך. השתמשו בסכין שף חדה כדי לקטום את החלק העליון והתחתון של הפרי.

מעמידים את האננס על הצד התחתון ובזהירות קלפו פרוסות דקות בצדדים עד שהסרתם את כל העור הדוקרני. השאירו כמה שיותר בשר על אננס, ואל תדאגו מכך שנשארו עיניים או כתמים חומים – אנחנו נסיר אותם בסוף.

לאחר שמסירים את הגבעול, את הכתר ואת העור – אז חותכים  את אננס למעגלים גדולים, או לקצוץ אותו לרצועות.

איך חותכים אננס בתמונות

חותכים את הכתר ואת הגבעול. בעזרת סכין שף חדה, חתך את שניהם כסנטימטר לתוך האננס.

איך חותכים אננס (עם תמונות)

מעמידים את האננס בקצה אחד. פורסים את הקליפה מן הצדדים, מלמעלה למטה. חותכים דק ככל האפשר. משאירים כמה שיותר בשר שאפשר על אננס; החלק המתוק של אננס הוא הבשר החיצוני ביותר.
כדאי לחתוף בעקבות קווי המתאר של הפרי, זה יסייע למנוע אובדן של בשר שבקום שבו האננס מתעקל באמצע.
לא צריך להסיר את העיניים (כתמים חומים) תוך כדי חיתוך העור, זה יגרום לאיבוד יותר מדי של בשר טוב.

איך חותכים אננס (עם תמונות)

הסר את נקודות העין. נקודות העין ישתרעו בשורה באלכסון על אננס. חותכים חריץ בצורת V לאורך קו אלכסוני כדי להסיר כל קבוצה של נקודות העין. הבשר הנותר מוכן להסרה.
יתגן שתאבדו קצת יותר של בשר אננס טוב על ידי הסרת העיניים בדרך זו, אבל זה לוקח הרבה פחות זמן מאשר להסיר כל עין בזו אחר זו.

איך חותכים אננס (עם תמונות)

חותכים את האננס למעגלים. הניחו את האננס הקלוף על צדו וחתכו את הפרוסות בעובי של 2 ס”מ, וזה יותיר לכם עיגולים שלמים של אננס, אתם יכולים להניע מזלג לתוך הליבה העבה כדי להחזיק את המעגל.
הליבה קשה, אבל אכילה ובריאה.
אתם יכולים להפוך את המעגלים לטבעות על ידי חיתוך הליבה. זה יכול להיעשות בקלות באמצעות עגול חיתוך עגול של מאפי בצק

איך חותכים אננס (עם תמונות).

תגיות:

הוסיפו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *