כן, זה בסדר להקפיא טופו (ולמעשה יש לזה יתרון אחד גדול!)

כן, זה בסדר להקפיא טופו (ולמעשה יש לזה יתרון אחד גדול!)
5 (100%) 1 הצבעות

האם אפשר להקפיא טופו?

אנחנו בדרך כלל מקפיאים המזון כדי להחזיק ולשמור אותו למועד מאוחר יותר, וזו דרך נהדרת להפחית פסולת מזון. בעוד שיש מאכלים שטעמם ואיכותם לא משתנים אפילו אחרי הקפאה עמוקה למשך זמן רב  אך יש כמה שזה לא כל כך מומלץ.

טופו הוא היוצא מן הכלל לא רק שזה בסדר להקפיא טופו, אלא שיש יתרון אחד גדול שאנחנו מקבלים מלעשות את זה. בוא נדבר על הקסם שקורה. כשהטופו קפוא.

הקפאת טופו מסייעת לספוג מרינדות

על -פי המומחים של המנגולטור, “הקפאת הטופו מעניקה לט מרקם מהיר בנוסף להגברת יכולתה לקלוט מרינדה“.

לא זו בלבד, טופו קפוא הוא יוצא יותר קריספי בבישול – אם אתם אוהב את המרקם החלק של הטופו, אז הקפאתו לא מומלץ, כמובן. אבל אם אתם רוצים טופו נגיס בקלות טוב, וגם כזה שסופג את הטעמים של הרטבים, כדאי להקפיא אותו ולאחר מכן להשתמש בו.

טופו קפוא הוא  מושלם לקאבב טבעוני או אם תרצו ניתו לטגן או לאפות אותו ישירות (אחרי הפשרה כי הוא לא ניתן לחתוך אותו קפוא)

תגיות:

הוסיפו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *