מה ההבדל בין פיתה ללאפה?

לאפה היא לחם מזרח תיכוני, סמיך ודחוס יותר מפיתות. בגלל שהיא דקה יותר, היא משמשת לעטפית בשרים כמו קבבים ושווארמה. היא משמש גם כדי לגרוף חומוס.

פיתה היא לחם שטוח עשויה מקמח ושמרים. בעת הבישול היא מתנפח ונוצר כיס שמתמלא אחר כך במרכיבים שונים.
פיתה פיתה פופולארית בהרבה מטבחים ים תיכוניים, בלקניים ומזרח תיכוניים. במדינות ערב, לחמי פיתות עשויים כלחמים שטוחים עגולים בקוטר של 18 ס"מ עד 30 ס"מ

עוד באותו נושא:  מה ההבדל בין קשמיר לפשמינה?

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר.