מה ההבדל בין קארי ירוק לקארי אדום?

לא משנה מה ההבדל בין קארי אדום לעומת קארי ירוק – שניהם מאוד פופולריים בכל הקשור למטבח התאילנדי.

כיום הם פריט אוכל מצוי בכל מסעדה תאילנדית או אסייתית. והשאלה שתמיד שואלים אותנו איך אנשים בתאילנד יכולים להתמודד עם קארי חריף עם מזג האוויר הלח והחוף? באופן מפתיע, אכילת הקארי תקרר אתכם וזה הגיוני לחלוטין!

אז מה ההבדל בין קארי אדום לעומת קארי ירוק?

ללא בדל ספק, קארי אדום הוא די חריף ושורף. לכן, אם אתם משווים קארי אדום לעומת קארי ירוק מבחינת רמות התבלינים, קארי אדום הוא זה שיש לשים לב אליו. קארי ירוק ידוע בכך שהוא עדין ונעים יותר. עם זאת, אל תתנו לעובדה זו להטעות אתכם שכן כל קארי שונה, והטבח עשוי להוסיף לתוכו כמות נדיבה של צ’ילי ירוק. אם יש ספק, תמיד כדאי לשאול מראש עד כמה הקארי מתובל. באופן כללי קארי אדום משתנה מבחינת רמות התבלינים אך נחשב לקארי פיקנטי. זה יכול להיות עם אלמנטים של עדינים פה ושם. מצד שני, לפעמים זה יכול לפוצץ את הראש מיד. אז לרוב, הקארי האדום בהחלט חריף יותר מהקארי הירוק.

תגובה אחת

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *