מה ההבדל בין בלינצ'ס, פנקייק וקרפ?

מה ההבדל בין בלינצ'ס לפנקייק?

בלינצ'ס הם מאפים ממוצא רוסי מסורתי והם נעשים עם תערובת שמרים, שאחרי שהם תופחים הם מדולל במים קרים או מים רותחים או חלב לפני שאופים אותם בתנור הרוסי המסורתי (עד היום תהליך של בישול bliny מכונה אפייה ברוסית, למרות שכיום  כמעט תמיד הבלינצ'ס מטוגנים, כמו פנקייק).

הקרפים הם מאפה ממוצא צרפתי עשוי מבלילה ללא שמרים

במילה אחת – ההבדל בין בלינצ'ס לפנקייק הוא שבלינצ'ס קלאסי אופים ופנקייק מטגנים

במילה אחת נוספת – ההבדל בין פנקייק לקרפ הוא שבפנקייק יש שמרים ושבקרפ אין.

שלא כמו פנקייקים, קרפים הוא הרבה יותר רזים כי הם לא עשויים עם אבקת אפייה.

כיוון שהקרפים רזים יותר, הם נוטים להיות יותר פריכים. זה הופך את הקרפים כלי מצוין עבור כמעט כל מילוי או ציפוי שאתם אוהבים, מתוק או מתובל.

קרפים או Crêpes דומים בצורה ובגזרה פנקייק. השניים גם דומים מאוד כשמדובר במרכיבים. הן קרפים ופנקייקים נעשים באמצעות ביצים, חלב, קמח, מלח, חמאה.

דרך אגב, אם קרפ תוצרת בית משלך מגיע עבה מדי, זה בסדר להעמיד פנים שזה פנקייק!

3 מחשבות על “מה ההבדל בין בלינצ'ס, פנקייק וקרפ?”

  1. כתוב:
    "במילה אחת נוספת – ההבדל בין פנקייק לקרפ הוא שבפנקייק יש שמרים ושבפנקייק אין."

    בטח התכוונת למשהו אחר 🙂

    הגב

כתיבת תגובה