מה ההבדל בין קמח שקדים לשקדים טחונים

גם קמח שקדים וגם שקדים טחונים עשויים משקדים שעברו טחינה אם כי לקמח שקדים ולשקדים טחונים יש שני הבדלים עדינים המייחדים אותם. קמח שקדים עשוי בדרך כלל משקדים מולבנים שהסירו את הקליפות, והוא נטחן דק יותר משקדים טחונים, שבדרך כלל עדיין מכיל את הקליפות ויש להם טחינה גסה יותר.

קמח שקדים הוא לא סוג של קמח טחון, אלא הוא פשוט שקדים טחונים דק. הוא עשוי בדרך כלל עם שקדים מולבנים ללא לקליפה ולכן הוא נראה לבן יותר.

קמח שקדים הוא המרכיב העיקרי במקרונים צרפתיים, ומשמש בדרך כלל לעוגות אווריריות, כמו גם לעוגיות ולחמים מהירים. קמח שקדים זמין ברוב חנויות המכולת, מצויד בדרך כלל באגף האפייה או ללא גלוטן, ועשוי להיות מסומן גם כקמח שקדים או אבקת שקדים. אפשר להכין בקלות גם בבית.

כמו קמח שקדים, שקדים טחונים עשויים משקדים טחונים, אם כי בדרך כלל יש מרקם גס יותר שמכיל את הקליפות. הוא משמש בדרך כלל למאפים כמו עוגיות ולחמים מהירים, ובגלל המרקם הגס הוא יכול לשמש כתחליף לפירורי לחם לציפוי בשר ולציפוי ירקות ותבשילים. שקדיםטחונים זמינה ברוב חנויות המכולת, בדרך כלל במוצרי האפייה או ללא גלוטן, וגם אותם ניתן להכין בקלות בבית.

עוד באותו נושא:  מה ההבדל בין צימוקים כהים לבהירים?

כתיבת תגובה