מה ההבדל בין קפה נמס לקפה פילטר?

קפה "פילטר" באופן כללי, הם פולי קפה שנקלו ונטחנו והם מיועד לשימוש במכונות להכנת קפה. בשיטה הזו הקפה יותר 'טרי' ועשויים להיות לו מגוון של איכויות שלא נמצאות בקפה נמס – כמו טעמים מתוקים יותר או מובחנים יותר וכו'.

קפה "נמס" הוא בדרך כלל קפה שכבר הוכן והוא מיובש (בדרך כלל באמצעות הקפאה) למצב מיובש, ולכן אנחנו פשוט מוסיפים מים ומקבלים קפה.

ניתן לחשוב שרוב האנשים ששתו קפה ראוי (טרי) יעדיפו את הטעם, האיכות וההשפעות של קפאין, על פני זה של נמס, אבל לרבים הוא גיבוי, למקרה שהדברים האמיתיים יגמרו.

קפה נמס מתמוסס במים ואילו קפה פילטר טחון נטחן ולא מוכן ועדיין יש צורך בפילטר כשמכינים אותו בצורה כזו או אחרת. קפה נמס הוא הנוח ביותר מכיוון שהוא למעשה מתמוסס בכוס וניתן לערבב פנימה – אולם קפה נמס ותערובות קפה טחון מוכנות נוטים יותר להסתיר בתוכם חומרי מילוי בהשוואה לקפה פולים שלם

בעת קליית קפה, חלק מהפולים הקטנים יותר נשרפים ואחרים מתפרקים. אלה נהדרים לשימוש בקפה ולכן קפה פולים שלומות עדיף מכיוון שכל חומרי מילוי שאינם קפה לא יתערבבו בקלותץ

עוד באותו נושא:  מה ההבדל בין תה צ׳אי לצ׳אי לאטה? ❤️ 🍵

כתיבת תגובה