כיצד לנקות (תוך 30 דקות) את המקפיא ללא מחזור הפשרה?

כיצד לנקות (תוך 30 דקות) את המקפיא ללא מחזור הפשרה?

נקיונות לפסח? או סתם כי הגיע הזמן, אם אתם רוצים לנקות את המקפיא – אבל, בלי להפשיר אותו – אז הנה הדרך הנכונה והבטוחה לעשות זאת.

מקפיאים הם גרסת המזון לאחסון עמוק. מלבד כמה פינוקים קפואים (כמו גלידות), המקפיא הוא המקום בו אנו אוגרים אוכל שאנחנו רוצים בעוד חודשים או למוצרים שאנו משתמשים בהם לאט מאוד. לכן אין פלא שאנו מפשירים את המקפיא לעתים נדירות. מדי פעם כשנשפך משהו או כשמצטבר כפור, זה יכול להיות די קשה רק להעביר ספוג דרך המקפיא שלכם .

רוב המקפיאים זקוקים לשפשוף טוב, וזה לא מעט מאתגר לפנות זמן לכל התהליך. לא רק שאתם צריכים לאחסן את המזון הקפוא שלך במקום אחר, יש לך גם את הקרח הבנוי להתמודד איתו. החדשות הטובות הן שלא תצטרכו לחכות למחזור ההפשרה או להפשיר ידנית את המקפיא שלכם כדי לנקות אותו. עם אספקה ​​נכונה ותהליך, אתם יכולים לקבל מקפיא ללא רבב תוך 30 דקות או פחות, אוכל בטוח עדיין קפוא וחוזר במקומו.

1. איספו את ציוד הניקיון שלכם

הצעד הראשון הוא להכין את ציוד הנקיון ​​שלך. אתם צריכים שיהיו לכם את כל הדברים או את רוב הדברים השימושיים האלה בבית. אם אין לכם צידנית, זה זמן טוב להשיג אחת כזו או להשיג מקרר קלקר חד פעמי עבור זה. יהיה צורך בשקיות קרח שהוקפאו מראש או בשקית קרח רגילה במשקל 5 קילו כדי למלא את הצידנית ולהשאיר אותה קרה.

ציוד הניקיון למקפיאים שלך הוא די סטנדרטי, עם תוספת מיוחדת של מים חמים ודגש על מגבות. צריך שיהיה מספיק קנקן ומים חמים בברז.

  • צידנית בינונית עד גדולה
  • שקיות קרח או שק קרח
  • קנקן מים חמים
  • מגבות
  • ספוגים
  • נוזל לשטיפת כלים
  • מטליות

העבירו את מוצרי מקפיא למקרר/צידנית

פיתחו את המקפיא שלכם והתחל להעביר פריטים למקרר/צידנית. אם הפריטים דביקים, נגבו אותם במים חמים והחליפו במהירות את הספוג. המטרה היא לפנות את השאריות הדביקות מבלי להמיס את הקרטון, אם אפשר. הניחו את כל הפריטים. אם קניתם שק קרח, שפכו את קוביות הקרח על פריטי המקפיא. תוכלו גם לבחור לפצל את הקרח, ליצור מצע קרח, ולהעמיס את פריטי המקפיא. ואז לכסות אותם.

השתמש במים חמים כדי להמיס את הקרח בקיר

עכשיו, כשהמקפיא שלכם ריק, צריך להתפטר מהקרח שנבנה על הקירות, התקרה ואולי על רצפת המקפיא. הצטברות הקרח הזו תופסת מקום וזה רע למזון המקפיא שלכם. היפטרו ממנה מבלי להפשיר באמצעות קנקן המים החמים שלכם. הניחו מגבת מקופלת או מגולגלת לאורך הבסיס / הכניסה של רצפת המקפיא. ואז שפוך מים חמים על כל תלולית קרח ותראה אותם נמסים. כשאתה מגיע לקרח הקרוב ישירות על קירות, השתמש בכוס מדידה או בכוס שתייה קצרה כדי לשפוך מים בצידי המקפיא.

צריך לאסוף את המים עם המגבת ולתת להם לספוג את העודפים. כאשר מגבת אחת ספוגה, הקל אותה והפשיל מגבת נוספת אם יש עוד קרח להמסה.

להשרות ולשפשף שלוליות קפואות דביקות

ברגע שכל הקרח נעלם, חלק גדול מהבלגן היה צריך להישטף גם כן. אבל שלוליות קפואות יכולות להיות קשות במיוחד לניקוי. כל מיני נוזלים שנשפכו יכולים ליצור חומר דמוי ריבה קפואה שקשה לגרד ולספוג. דרך השרייה היא החברה שלכם כאן. השתמשו באחת מהמגבות שלכם הספוגות במים חמים ולחהצו אותה כלפי השלולית. ניתן לחתוך, לגרד או לקרצף את השלולית כשהיא מתפרקת. אם המגבת לא עובדת, המשיכו לשפוך עליה מים חמים כאשר אתם משפשפים את השאריות. שיטה זו אמורה להיות מסוגלת להיפטר מכל שאריות מובנות בתוך תא ההקפאה שלך.

רססו ונגבו את קירות הפלסטיק

עכשיו הגיע הזמן לנקות את השטח. עם כל מה שרציני כבר ניקה, אתם מוכנים ללטש את הפלסטיק ולהכין אותו שוב למזון. השתמשו במטליות שלכם כדי לרסס את כל השטח הפנימי של המקפיא. תנו לו לטפטף שלושים שניות בזמן שתכונות החיטוי של התרסיס נכנסות לפעולה. בהמתנה וודאו שהמקפיא שלכם מחוטא לחלוטין ומוכן להחזיק אוכל שוב, לא משנה מה זה שפשוט קרצפת.

כשמנקה המשטח נודף, השתמשו במגבת נקייה או בספוג כדי לנגב אותו. שיטפו את הספוג שלכם ואז שיטפו את פנים המקפיא פעם נוספת במים נקיים. ייבשו את החלק הפנימי של המקפיא במגבת יבשה כך שהוא יהיה נקי לחלוטין, יבש ומוכן למזון הקפוא.

נגב את הדלת, הידית והחלק החיצוני

לפני שאתם טוענים את המקפיא מחדש, נקו גם את החלק החיצוני של המקפיא שלכם. רססו את המשטחים החיצוניים של המקרר ו / או המקפיא שלך עם חומר הניקוי למשטח והניח לו לשבת כמה שניות. רססו את הדלת ואת הידית ואז קרצפו את הידית כשאתם מנגבים את הידית. ידית הדלת היא החלק הכי מלוכלך במקרר, מלבד נזילות פנים או תרבויות עובש.

טען מחדש את המקפיא עם מוצרים קפואים

לבסוף, אתם מוכנים להרכיב את המקפיא שלך שוב. נצלו הזדמנות זו כדי לארגן מחדש את אופן סידור פריטי המקפיא שלך. הנח דברים שאתה רוצה קפוא-מוצק ליד הגב ואת הדברים שאתה רוצה קצת נמסים מלפנים. אל תחסום את פתחי אוורור עם ארגזים (או כל דבר אחר) וחישבו את תוכניות הגישה המהירה שלך לגישה למאכלים הקפואים שלך בעתיד הקרוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *