למה מסעדות שמות אורז במלחיות?

הרבה מסעדות משתמשות בטריק "אורז במלחיה". הנה למה!

זה קרה לכולנו. אתה יוצא לאכול במסעדה, מגיע לשולחן, ולפני שאתה נוגס, אתה מושיט יד למלח. אבל מבט מקרוב על המלחיה מגלה גרגירים של משהו בין גבישי המלח. האם זה מלח דהוי שנתקע יחד? חתיכות פלסטיק? או גרוע מכך, איזה חרק?!

תירגע, זה רק אורז – והוא הוכנס למלחייה שלך בכוונה.

למה לשים אורז במלחייה?

אם אתה רואה אורז במלחיות, הוא לא הגיע לשם במקרה.

הכל מתחיל בגלל שמלח הוא מימן, כלומר סופג אדי מים מהאוויר בקלות. אם המלחים טריים, או אם האקלים של המסעדה לח, סביר להניח שחלקיקי המלח יתקבצו יחדיו במלחיה. גוש המלח הקשה הזה יחסום את המלחיה, וזה אכזבה גדולה עבור אלה מאיתנו שמוסיפים קורטוב של מלח לכל דבר.

אורז נכנס לתמונה כי הוא סופג לחות אפילו מהר יותר ממלח. אתם מכירים את הצלת החיים של הכנסת הטלפון שלך שנפגע במים בשקית אורז לא מבושל? זה אותו קונספט. על ידי הוספת רק כמה גרגרי אורז למלחייה שלך, מסעדות יכולות להבטיח שהמלח שלך יישפך בקלות.

למרות שזה משפר טעם יומיומי, מלח שולחני עושה פלאים גם בשאר הבית שלך.

האם אני יכול לעשות את זה בבית?

בהחלט. פשוט הוסף אורז למלחייה שלך!

נסו להשתמש באורז ארוך כדי למנוע ממנו ליפול מהמלחייה שלכם עם המלח. עבור מלחים סטנדרטיים, ללא גלוטן מומלץ להשתמש בכחצי כפית של אורז לא מבושל, עם התאמות המבוססות על גודל המלחייה שלך.

עוד באותו נושא:  מדוע שמים מלח על קרח בחורף?

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר.