מה ההבדל בין אטריות אורז לאטריות ביצים?

אטריות אורז מיוצרות מרסק אורז נוזלי (אורז שנבט במים עד ליצירת "משחה" גמישה.) לאחר מכן מניחים את הרסק בתוך מכבש שלמעשה "נסחט" לסיר מים רותחים, בגדילים ארוכים. הם מבושלים במשך דקה בערך ואז מוסרים ומניחים בכלי אחר של מים קרים. לאחר שהתקררו הם מונחים בסלים ויוצאים לשוק.


אטריות ביצים הן שילוב של קמח חיטה, מלח וביצים שלמות או חלמונים. ישנם מספר מתכונים שונים לאטריות ביצים וכמויות הביצים או החלמונים תלויות במתכון המסוים בו אתה משתמש. לפעמים, מוסיפים מעט מים או שמן זית.

באטריות אורז יש מעט פחות קלוריות מאשר לאטריות ביצים. באטריות ביצים יש כ-200 קלוריות למנה של כוס אחת, ואילו אטריות אורז מכילות 192 עבור אותה מנה. זה לא הבדל עצום, אם כי זה יכול להיות חשוב אם אתם בדיאטה שלת קלוריות .

איך מייצרים אטריות אורז – גרסת הוידאו

עוד באותו נושא:  למה מוסיפים מלח למים רותחים?

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר.