מה ההבדל בין גריסים וגריסי פנינה?

גריסים רגילים הם למעשה גרעיני שעורה, שעברו תהליך של קלייה ואחרי הקלייה עברו ניתוץ ושבירה זאת כדי להקל ולקצר את תהליך הבישול. שעורה היא דגן שהאדם משתמש בו בלחם, משקאות (כמו בירה), תבשילים ומאכלים אחרים. כגרגר מלא, שעורה מספקת סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. אלה מציעים יתרונות בריאותיים שונים.

הגריסים הרגילים כמעט ולא מעובדים – רק קליפה גסה מאוד מורחקת מהם והם מכילים את הקליפות המזינות.

גריסי פנינה, עוברים סילוק קליפה, ולכן עשירים פחות במרכיבי תזונה, אך גם פופולרים יותר, מכיוון שמתבשלים מהר ונוחים ללעיסה.

הוסיפו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *