מה ההבדל בין סיידר תפוחים למיץ תפוחים?

סיידר תפוח מתייחס למוצר המיוצר לאחר התפוחים נשטפים ביסודיות ונמעכים עד לנקודה שבה הם יוצרים נוזל סמיך. חשוב לציין כי הנוזל אינו מסונן כדי להסיר את החלקיקים המוצקים והוא נצרך בצורתו הגולמית.

מיץ תפוחים הוא הנוזל שנוצר לאחר התפוחים רוסקו ביסודיות עד לנקודה שבה הם מייצרים נוזל סמיך שמסונן מאוחר יותר כדי להסיר את כל החלקיקים המוצקים וליצור נוזל  בהיר. יתר על כן, לנוזל המסונן נהוג להוסיף מים כדי להפוך אותו לבהיר וצלול.

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *