מה ההבדל בין פחזנית, אקלר ופרופיטרול?

תמיד העסיקה אותנו השאלה מה ההבדל בין אקלר פרופטרול ופחזניה – אז הנה התשובה של המומחים.

ההבדל בין פרופיטרול, אקלר ופחזניות הוא

(1) הפרופיטרולים מוגש קפוא והאחרים באים בטמפרטורת החדר. הפרופיטרולים לאחר האפיה מוקפאים יחד עם מילוי גלידה.

(2) הם עשויים מאותה הבלילה (pate a choux), אבל יש להם צורה שונה וזמני אפייה שונים.

הפחזניות עגולות – בצורת כדור גולף.

אקלרים ארוכים בצורת אליפסה בערך בגודל של מארז המשקפיים שלכם.

כןלם קלים להכנה והם מרשימים וטעים מאוד. ניתן למלא אותם בקרם מאפה, קצפת, גלידה, פודינג. אפשר לטבול אותם בזיגוג שוקולד, לדלל דק, לאבק באבקת סוכר, לטפטף שוקולד או להשאיר רגיל.

הוסיפו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *