מה ההבדל בין רוטב לפיצה לרוטב לפסטה?

ההבדל בין רוטב פיצה ופסטה

רוטב פיצה הוא רוטב עגבניות לא מבושל, ואילו רוטב פסטה הוא מבושל.

זה אולי לא נראה כמו עניין גדול, אבל זה יכול לעשות את כל ההבדל.

רוטב הפיצה הטוב ביותר הוא פשוט עגבניות מחורצות שמתובלות בפשטות במלח ופלפל ואולי כמה תוספות כמו שום, אורגנו, או מתז של חומץ יין בלסמי או אדום. הסיבה שרוטב הפיצה לא מבושל הוא מכיוון שהוא יביא למעשה לפיצה טעימה יותר – היא תעניק לכם טעם עגבניות רענן ועדין, גם לאחר שנאפה בתנור חם.

לעומת זאת, רוטב הפסטה מבעבע באיטיות. בדרך כלל יש בו גם כמה עשבי תיבול, כמו בזיליקום או אפילו עלה דפנה. לרוטב מבושל יהיה טעם מתוק יותר, עשיר יותר ועמוק יותר. מכיוון שהאטריות כבר מבושלות כשזורקים אותם לרוטב, נחמד שכבר הטעם התפתח ברוטב. רוטב פסטה עשוי גם להיות קרמי יותר ופחות חלק במרקמו, מכיוון שהוא לא תמיד בצורת “פירה” כמו רוטב פיצה.

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *