תחליף לסוכר – מה ההבדל בין התחליפים השונים?

אם אתם מחפשים להחליף את הסוכר במתכון שלכם במשהו יותר טעים או פשוט כיף, המדידות של התיליפים יכולה להיות קצת מסובכת. עליכם להתחשב בהבדלים בכמות, במרקם וברמת הלחות. אבל אל פחד, אנחנו כאן בשבילכם.

להלן 6 תחליפי הסוכר המובילים שלנו בכל הנוגע לאפייה:

אגבה או סירופ אגבה

על כל כוס סוכר שהמתכון שלכם דורש, נסו 2/3 כוס אגבה. תרצו גם להפחית את הנוזלים במתכון ב -4 כפות ולהפחית את טמפ 'התנור ב -25 אחוז. מכיוון שנוזל האגבה דביק, זה עשוי לעזור גם להשתמש בנייר אפייה, ובהחלט לערבב את כל הנוזלים לפני ערבוב החומרים היבשים שלכם.

סוכר קוקוס

זהו תחליף קל 1 ל -1 והוא תחליף טעים למתכונים הדורשים סוכר לבן וחום כאחד.

דבש
דבש הוא אחד הממתיקים הטבעיים הטובים ביותר. יש משהו בדבש שמקורו במקום שמוסיף טעם כל כך עשיר לכל מתכון. על כל כוס סוכר לבן במתכון שלך, נסה ¾ כוס דבש. זה מתוק באותה מידה, עם קצת טעם נוסף.

  1. רכזי פרי
    הפחיתו את כמות הנוזלים במתכון שלכם בשלוש כפות והשתמשו בכוס תרכיז לכל כוס סוכר. תחליף זה מתאים יותר למתכונים הקוראים לטעם פירותי.
  2. סירופ מייפל
    סירופ מייפל הוא ממתיק טבעי נהדר אך מכיוון שהוא במצב נוזלי, יהיה עליכם להפחית את כמות הנוזלים במתכון שלכם ב -3 כפות. על כל כוס סוכר לבן, נסו ¾ כוס סירופ.
  3. מולסה
    מולסה היא תוצר לוואי של ייצור סוכר מזוקק. כדאי להשתמש בכוס 1/3 על כל כוס סוכר אחת ולהפחית את הנוזלים שלך ב -5 כפות.
עוד באותו נושא:  מה ההבדל בין לטיני להיספני?

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *