מה ההבדל בין שמן קוקוס לחמאת קוקוס?

ההבדל בין חמאת קוקוס לשמן קוקוס

זה יכול להיות די קל להבלבל בין השניים, במיוחד כששמן קוקוס מתמצק, אך אלה שני מוצרים שונים לחלוטין. ניתן לדמות את שמן קוקוס וחמאת קוקוס כמו לשמן בוטנים ולחמאת בוטנים – שני מוצרים מובחנים המשמשים למטרות שונות מאוד.

שמן קוקוס הוא פשוט השמן שמופק מבשר הקוקוס, ואילו חמאת קוקוס עשויה מבשר קוקוס שנטחו חעיסה שניתן למריחה.

עוד על שמן קוקוס

שמן קוקוס הוא שמן שהוצא מבשר הקוקוס. יש לו טעם עדין, מתוק, אגוזי שנשאר גם אחרי הבישול. הריכוז של שמן הקוקוס משתנה בהתאם לטמפרטורה. בטמפרטורת החדר, שמן הקוקוס הוא בדרך כלל מוצק ורך למחצה, אם כי בקיץ החם הוא ככל הנראה יהיה רך יותר או אפילו נמס.

ניתן למצוא שמן קוקוס בשווקים המתמחים, בחנויות מזון בריאות וברוב חנויות המכולת.

כיצד להשתמש בשמן קוקוס

תלוי למה המתכון, ניתן להשתמש בשמן קוקוס בצורה מוצקה או מומסת ומשמש בדרך כלל לבישול. ניתן להשתמש בשמן קוקוס בבישול וגם באפייה, יחד עם אוכל מתוק וגם טעים. השתמשו בו כדי לצפות ירקות , טפטפו אותה מעל פופקורן או אפו איתו. ניתן להשתמש בו בעת הכנת גרנולה כמו גם קארי חריף.

מידע נוסף על חמאת קוקוס

חמאת קוקוס היא בשר קוקוס שנטחן לעיסה הנתנת למריחה. בניגוד לשמן, הוא כולל את כל השומן, הסיבים, ורכיבי התזונה מהקוקוס.

גם הריכוז של החמאה יכול להשתנות תלוי בטמפרטורה ובאופן אחסנת חמאת הקוקוס. זה נע בין רך למחצה וסופר-קרמי כשהוא חם, קשה וכמעט שעווה כאשר הוא מאוחסן במקום קריר ובחודשים קרירים יותר.

הטעם הוא של קוקוס טהור. זה אינטנסיבי בצורה טובה (כמו שאתה אוהב קוקוס), ולא מתוק מדי.

תוכלו למצוא חמאת קוקוס בשווקים המתמחים, בחנויות מזון בריאות ובחנויות מכולת גדולות יותר. ואם אתם מוכנים לפרויקט, אפשר גם להכין בעצמכם בבית.

כיצד להשתמש בחמאת קוקוס

חמאת קוקוס היא פשוטה ומגוונת לשימוש, והיא משמשת בדרך כלל לאכילה במקום לבישול. זה יכול להיות בסיסי כמו להפיץ אותו על חתיכת טוסט. אתה יכול גם להשתמש בו ככיסוי לפנקייקים או וופלים, או לטפטף אותם מעל שיבולת שועל או גרנולה. חמאת קוקוס מתאימה היטב גם למנות טעימות. אפשר לטפטף אותה מעל ירקות מוקפצים ובטטות קלויות.

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *