מה ההבדל בין וניל לוניל צרפתי?

זנים שונים של פולי וניל נקראים לעתים קרובות על שם המקום בו הם גדלים, כמו מדגסקר, טהיטי ומקסיקו. זה לא המקרה עם וניל צרפתי. השם אינו מתייחס למקום גידול הוניל אלא לצורה הצרפתית הקלאסית להכנת גלידה על בסיס ביצים.

הביצים נותנות לוניל הצרפתי טעם מודגש, עשיר יותר ועמוק יותר ממה שנמצא בוניל רגיל.

גלידת וניל רגילה, ללא ביצים, נקראת גלידה בסגנון פילדלפיה.

וניל צרפתי, קשור כמובן, גם לטעם ולריח של הגלידה.

כיום, במונחים חושיים, כאשר אנו מתייחסים לוניל צרפתי, זה כאשר כאשר הטעם של הוניל הוא מעט קרמלי, כמו פודינג מבושל , מרקם חלמון ביצה, עם ריח מעט ״פירחוני״.

תוצאת תמונה עבור ‪vanilla ice cream‬‏

היי, אנחנו אוהבים תגובות! תיקונים, תגובות קוטלות וכמובן תגובות מפרגנות - בכיף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *